Skip to content

Ο Γραμματέας της Α.Δ.Μ-Θ. στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής των Ελλήνων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης, Δρ. Ιωάννης Σάββας, συμμετείχε χθες 2/10/2024, στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής των Ελλήνων, για να υπερασπιστεί τις διατάξεις που αφορούν τους Συνοριακούς Σταθμούς (ΣΣ) στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών με τίτλο «Ρυθμίσεις για τους χερσαίους συνοριακούς σταθμούς, την ενίσχυση των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και λοιπές διατάξεις». Είναι η πρώτη φορά που, χάρη στον Υπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση συμμετέχει τόσο ενεργά σε μια νομοπαρασκευαστική διαδικασία, εκθέτοντας απόψεις από την εμπειρία της στη διαχείριση των ΣΣ και στην υλοποίηση έργων σε αυτούς.

Ο Γραμματέας εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Υπουργό Εσωτερικών και συγχαίρει και ευχαριστεί τα στελέχη της Α.Δ.Μ-Θ., και ιδιαιτέρως τον Προϊστάμενο του Τμήματος Ελέγχου Υλικών και Ποιότητας Δημοσίων Έργων Κεντρικής Μακεδονίας, Κώστα Ζιώγα, για την εξαίρετη δουλειά, την ακούραστη διάθεση και την αμείωτη ενέργεια που επέδειξαν σε όλη διαδικασία …Είναι μία από τις φορές που η Α.Δ.Μ-Θ. αισθάνεται περήφανη για τα στελέχη της!

Link παρακολούθησης συνεδρίασης: https://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/ToKtirio/Fotografiko-Archeio/#1d86a0ca-dd4e-421f-aa25-b1fd00ca058e

Skip to content